kritiky, úvahy...

Mezi nebem a zemí

22. 4. 2019 23:07

Pozor, tento článek obsahuje neskrývanou reklamu a obchodní nabídku.

 

Svět hi-fi je pro člověka (přesněji muže, neboť ženy to nezajímá - výjimky neznám, ale snad i existují) s průměrným (natož podprůměrným) příjmem nedostupným snem. Stačí se podívat na cenovky produktů věhlasných výrobců jako jsou Accuphase, McIntosh, Marc Levinson, Krell...
Už jen ceny drátů jiných věhlasných výrobců, kterými se ty předrahé krabice propojují, čítají násobky toho, co běžný smrtelník za celý svůj život investuje do kompletního ozvučení svého příbytku (plus auta).

Objevil jsem značku, která by mohla těm, kteří by rádi, ale nemají na to, pomoci v dosažení snu: NVA
https://www.nvahifi.co.uk/

Pozoruhodný rozhovor s člověkem, který za NVA stojí zde:
https://www.nvahifi.co.uk/richard-dunn-interview/

U nás je tato značka naprosto neznámá - alespoň google nenašel jedinou stopu o tom. Ani Richard Dunn, majitel firmy a konstruktor všech jejich produktů neví (jak mi napsal), že by kdy něco někomu do České republiky prodal.

Rozhodl jsem se být průkopníkem.

V rozhodování pomohla možnost 30-ti denního vyzkoušení a obdoby nemající nabídka - možnost cokoli po dobu dvou let za plnou pořizovací cenu protihodnotou vyměnit za jiný produkt. Vtip je v tom, že člověk si pořídí například základní nejlevnější sestavu a později ji může bez ztráty počáteční investice vylepšovat. Po uplynutí dvou let od nákupu to lze také - za nějakou adekvátní smluvní cenu.

Mám to (zesilovače a komplet kabely) pár měsíců doma a nevrátil jsem to.

 

PS: Rozprodávám dosavadní. Zájemci pište :-)

 



odkudsi z internetu


Zobrazeno 1308×

Komentáře

deFlegmatique

O kočičí pracku.

(Omlouvám se, že píšu tam, kde je žádáno, abychom psali v případě zájmu. Ve skutečnosti jsem jen chtěl na základě schématu trochu poškádlit. Je totiž to jediné čemu z článku rozumím.:-)

RomanS

Richard Dunn zemřel. RIP

Zobrazit 10 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio